Disclaimer

Hoewel deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt onderhouden kunnen gebruikers van deze website geen rechten ontlenen aan of aanspraak maken op de juistheid en volledigheid van de inhoud. Bij het gebruikmaken van hyperlinks (doorverwijzingen naar andere websites) aanvaardt Meneer De Braak geen enkele aansprakelijkheid voor de geboden informatie op deze sites. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die daardoor kan ontstaan.

Privacy

Meneer De Braak respecteert uw privacy zeer en zal toezien dat de communicatie en gegevensuitwisseling met onze sitebezoekers zo veilig mogelijk gebeurt. Lees meer over onze privacy policy.

Copyrights

Op alle teksten en beelden in deze internetsite berust het copyright bij Meneer De Braak tenzij anders vermeld wordt. Dit houdt in dat er niets zonder toestemming van Meneer De Braak mag worden gekopieerd.

Bronnen

Meneer De Braak maakt gebruik van (openbare) bronnen als WikiPedia (afbeeldingen bewindslieden), Nu.nl, Ad.nl, FTM.nl, Volkskrant.nl en Trouw.nl. Tevens zijn er afbeeldingen van Geenstijl.nl gebruikt.

Indien u van mening bent dat Meneer De Braak uw rechten schendt, stuurt u ons dan een e-mail via ons contactformulier. Na bestudering van uw melding worden afbeeldingen en/of teksten al dan niet aangepast en/of verwijderd.